Lieve ICF’er,

Elk jaar wordt de actie ‘Kerkbalans’ georganiseerd om geld op te halen voor alle activiteiten van de kerk. Ook als ICF willen financieel bijdragen en verantwoordelijkheid nemen voor onze community.

Vanaf het begin van de ICF zijn we als pioniersplek financieel gesteund door de landelijke PKN en de Protestantse gemeente in Gouda. We zijn dankbaar dat we onderdeel konden worden van de Protestantse gemeente Gouda waarmee we ons zo verbonden voelen.  Dat vraagt echter ook dat we samen met de andere wijkgemeenten (Protestantse kerken) financieel bijdragen aan alle activiteiten zoals:

  • Kerkdiensten en vieringen zoals de ICF diensten
  • Pastorale en praktische hulp aan mensen
  • Zending en evangelisatie zoals Wouter en Tabea
  • Activiteiten voor kinderen en jongeren, Kids en Youth
  • Onderhoud en beheer van gebouwen, het gebruik van de Ontmoetingskerk
  • En nog veel meer

Deze activiteiten worden betaald vanuit alle bijdragen aan Kerkbalans, een soort ‘abonnement’ voor de kerk. Dit is naast de collecten tijdens de kerkdiensten die een eigen doel hebben.

In de folder staat meer informatie over onze kerk en de actie Kerkbalans. Als Leadershipteam willen we jullie aanmoedigen om financieel bij te dragen zodat we als ICF kunnen blijven doorgaan met onze activiteiten.

De enveloppen worden toegestuurd ivm Coronabeperkingen. In deze envelop zit een formulier waarop jullie financiële bijdrage ingevuld kan worden. De retour envelop met ‘toezegging’ kan dan de komende weken ingeleverd worden tijdens een ICF dienst of meegegeven worden aan een ICF’er.

In Christus verbonden,

ICF Leiderschapsteam

PS. Klik op Kerkbalans voor je toezegging

Presentatie Finance 2021

Op 17 januari 2021 zullen we de financiele rapportage van de ICF presenteren. Hierbij alvast de presentatie: