Onze diensten

Op zondagmiddag om 14.00 uur bent u van harte welkom in onze dienst. Tijdens de diensten proef je het internationale karakter van de gemeente. Naast samen zingen, luisteren naar Gods Woord en gebed is er veel aandacht voor onderlinge ontmoeting en gesprek. Alle diensten worden ook vertaald in het Engels. Vóór de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting, vanaf 13.30 uur staat de koffie klaar.

Onze Gemeente Groepen

Niet alleen op zondag ontmoeten we elkaar maar ook door de weeks tijdens de Gemeente Groepen. In de ICF zijn er 5 community groepen, zowel in als buiten Gouda. We komen eens in de 2 weken bij elkaar op een doordeweekse avond. Deze avonden zijn informeel en zo leren we elkaar en God beter kennen. Mocht u/jij interesse hebben, dan kunt u mailen naar community@icf-gouda.nl

Onze jeugd

Kinderen, tieners en jongeren horen er helemaal bij in de ICF. Tijdens de dienst is er veel aandacht voor de kinderen en wordt er ook een eigen programma aangeboden.

Onze agenda

Onze online diensten

Ivm de Corona maatregelen zullen we de ICF-Gouda diensten online vieren. Via ons YouTube kanaal (met beeld) of Kerkomroep (alleen geluid) kunt u meedoen en zich verbonden voelen met ons community.

YouTube kanaal ICF-Gouda

Kerkomroep