Corona virus en ICF diensten

Op 12 maart heeft de Rijksoverheid besloten dat bijeenkomsten van meer dan 100 mensen niet door kunnen gaan. Ook kerkdiensten met meer dan 100 mensen kunnen niet doorgaan. Voor de meeste kerken in Gouda heeft dit grote gevolgen. Wij als ICF-Gouda hebben minder dan 100 kerkbezoekers op zondag. We hebben besloten met het leiderschapsteam dat de diensten vooralsnog doorgang vinden. Hierbij volgen we de adviezen van onze landelijke PKN in deze. Zie voor hun advies op de website van de PKN.

Naast de uitzending via Kerkomroep zullen we aanvullend de dienst, met beeld, ook via Youtube uitzenden zodat je ook thuis verbonden kunt zijn met de ICF in Gouda.:

Bijna de hele wereld is bezig met Corona. Er is veel onrust en vragen. Laten we ons niet leiden door paniek of angst. Het is wel belangrijk de adviezen van onze overheid te volgen en verstandig te handelen. Ik roep iedereen op om te bidden voor onze overheid, mensen die werken in de zorg of betrokken zijn bij het bestrijden van het Coronavirus. Bid ook voor de slachtoffers van het virus of mensen die nu al worden getroffen door de gevolgen van de besluiten die worden genomen om het virus tegen te gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie